Viljandimaa parimad koolilõpetajad lähevad maavanema vastuvõtule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:  : VILJANDI, EESTI, 06JUN14
Vastuvõtt Villjandi maakonna parimatele gümnaasiumi- ja kutseõppeasutuste lõpetajatele. Räägib Helir-Valdor Seeder.
er/ Foto KENNO SOO/ SAKALA
SAKALA01: : VILJANDI, EESTI, 06JUN14 Vastuvõtt Villjandi maakonna parimatele gümnaasiumi- ja kutseõppeasutuste lõpetajatele. Räägib Helir-Valdor Seeder. er/ Foto KENNO SOO/ SAKALA Foto: KENNO SOO/SAKALA

Viljandi maavalitsus koos Viljandimaa Omavalitsuste Liiduga korraldavad teisipäeval, 18.juunil vastuvõtu selle aasta maakonna gümnaasiumi- ja kutseõppeasutuste parimatele lõpetajatele. Noori tervitavad maavanem Lembit Kruuse ja Viljandimaa Omavalitsuse Liidu esimees Ene Saar ning viimase nn klassijuhatajatunni peab edukatele lõpetajatele põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Tänavu lõpetab Viljandimaal gümnaasiumi kuldmedaliga 12 noort ning hõbemedaliga 10 noort. Lisaks medalisaajatele kutsutakse vastuvõtule kutsekoolide silmapaistvaimad lõpetajad ning mõned parimad õppurid gümnaasiumidest, kus medaliga lõpetajaid seekord ei olnud.
Kuldmedali pälvivad: Sandra Saar Abja gümnaasiumist; Christin Algo ja Katri Mets A. Kitzbergi nim. gümnaasiumist; Triin Lõhmus ja Anni Maisla Tarvastu gümnaasiumist ning Raili Maiste, Merli Mändul, Karl Mitt, Mall Kalmann, Kelly Kasepuu, Sille Habakukk ja Mari Kass Viljandi gümnaasiumist.
Hõbemedali pälvivad Triin Kask ja Mario Kekišev Abja gümnaasiumist; Kätlyn Jürisaar A.Kitzbergi nim Gümnaasiumist; Anett Esnar Tarvastu gümnaasiumist; Kreete Mägi Suure-Jaani Gümnaasiumist; Karl Henry Thomson, Rasmus Erm, Mats Mikkor, Jane Milvek ja Toomas Koitmäe Viljandi gümnaasiumist.
Oma kooli parimatena on vastuvõtule palutud Liis Siimussaar Võhma gümnaasiumist; Kadri Nurmik Viljandi täiskasvanute gümnaasiumist; Maarja Linder Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist ning Taavi Peters Viljandi ühendatud kutsekeskkoolist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles