Malevlased pintseldasid Suislepa värvilisemaks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömaleva noored kinnitasid nagu ühest suust, et värvida on lõbus. See olevat palju parem kui koristamine ja rohimine, millega nad tegelesid maleva alguspäevil Tarvastu kalmistul enne paadikuuride kallale asumist.
Töömaleva noored kinnitasid nagu ühest suust, et värvida on lõbus. See olevat palju parem kui koristamine ja rohimine, millega nad tegelesid maleva alguspäevil Tarvastu kalmistul enne paadikuuride kallale asumist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui maikuus otsustati, millise Tartu kõrgema kunstikooli tudengi kavandi järgi hakatakse Suislepa mõisa  juures jõe vastaskaldal olevaid paadikuure värskendama, siis nüüd on Tarvastu töömaleva lapsed need juba osaliselt üle võõbanud.

«Selle aasta põhiobjekt ongi Suislepa paadikuurid ja nendega oli niimoodi, et kõigepealt tegime Tartu kõrgema kunstikooliga võistluse, mille abil valisime kavandi välja,» tähendas projektijuht, Tarvastu valla haridus- ja kultuurinõunik Maive Feldmann.

Paadikuuri uus ilme

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles