Sisukord
Paberleht
Postimees

Lihatööstus annab puhkekeskusele vunki

2 min lugemist
Tiit Aavasalu (vasakul) ja Mehis Luuken võtavad ahjust välja äsja valminud suitsuvorste. FOTO: Marko Saarm / Sakala

Pakkumaks oma külalistele värskeid ja tervislikke tooteid, rajas Suure-Jaani vallas asuv Vanaõue puhkekeskus väikese lihatööstuse, kus valmistatakse läinud aasta algusest suitsuvorste ja sinke.

Tellijale Tellijale

Vanaõue juhtide Tõnu Aavasalu ja Mehis Luukeni jutu järgi sai mõte alguse sellest, et nad kasvatasid mahedalt lambaid ning otsisid võimalusi oma toodangut täie ette ära kasutada. «Püüame külastajatele pakkuda võimalikult kvaliteetset, sealhulgas ka mahedalt kasvatatud toidukraami. Kui  mõtled, kuidas tehakse suurtes tööstustes kanaviinereid, siis ei tahagi neid süüa: neisse läheb ju  kogu kana sulgede ja luudega tükkis,» kõneles Aavasalu.

Tervislikkus tõuseb hinda

12.08.2020 13.08.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto