Linn pakub tegevust enam kui sajale noorele

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu varasematel aastatel, on ka tänavu enamlevinud haljastus- ja heakorratööd.
Nagu varasematel aastatel, on ka tänavu enamlevinud haljastus- ja heakorratööd. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis alustasid esmaspäeval tööd esimesed noored, kes linnavalitsuse korraldatavas õpilasmalevas endale taskuraha teenivad ja töökogemust omandavad.

Haridus- ja kultuuriameti juhataja Tiivi Tiido sõnul pakub linn sel suvel töötamisvõimalust kümnele rühmale, mis koosnevad kümnest kuni tosinast noorest. Tema ütlemist mööda oli neid õpilasi, kes maleva ukse taha jäid, üsna vähe. «Koolidest tulnud info põhjal võib öelda, et kõik rühmad said täis. Need, kes esialgu rühma ei mahtunud, võeti varuliikmeks, kui keegi juhtub haigestuma või tuleb mõni tähtis asi vahele, siis pakutakse kohta neile,» rääkis ta.

Malevas kaks nädalat taskuraha teenivad noored jäävad Tiido jutu järgi vanusesse 13—19 aastat. Üheksa rühma on Viljandi põhikoolidest ja üks Viljandi gümnaasiumist. Sellest nädalast alustasid tööd Jakobsoni ja Kaare kooli noored,  teised rühmad töötavad vastavalt koostatud graafikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles