Politsei leiab asju küll tänavalt, küll põõsast

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi politseijaoskonna asitõendite ja leidude hoiuruumis on jalg- ja tõukerataste, kätekottide ja jopede kõrval ka lapsevanker ja süntesaator. Peale nende on leitud võtmeid, rahakotte ja mobiiltelefone.
Viljandi politseijaoskonna asitõendite ja leidude hoiuruumis on jalg- ja tõukerataste, kätekottide ja jopede kõrval ka lapsevanker ja süntesaator. Peale nende on leitud võtmeid, rahakotte ja mobiiltelefone. Foto: ANNA AURELIA MINEV/ Sakala

Viljandi politsejaoskonna asitõendite ja leidude hoiuruumis oli näha, et kõige enam leitakse linnatänavailt päevinäinud jalgrattaid. Üks erilisemaid esemeid oli põõsas vedelenud süntesaator.

«Meile satuvad asjad enamasti siis, kui inimesed nendest teada annavad või need ise kohale toovad. Mõnda kaotatud eset märkab politsei tühjas linnas ise,» lausus Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel.

Väiksesse hoiuruumi on mahtunud hämmastavalt palju asju: kaheksa jalgratast, tõukerattaid, lapsevanker, mitu käekotti, jope ja süntesaator ning peale nende veel asitõendeid. «Leitud on ka mobiiltelefone, rahakotte ja  võtmeid, aga neid ei hoia me siin, vaid kabinetis,» rääkis Viljandi patrullteenistuse vanem Silver Simuste, kelle ametikohustuste hulka kuulub ka leidudega tegelemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles