Hommikumenüüsse lisandus värske sushi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grand Hotel Viljandi kokad eesotsas Andrus Tulbiga on õppinud jaapanlasest meistri käe all sushit valmistama ning juba paar kuud on seda haruldast rooga pakutud majutusasutuse hommikusöögilauas.
Grand Hotel Viljandi kokad eesotsas Andrus Tulbiga on õppinud jaapanlasest meistri käe all sushit valmistama ning juba paar kuud on seda haruldast rooga pakutud majutusasutuse hommikusöögilauas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sushi on viimasel ajal eestlaste seas populaarsust kogunud ja nüüd pakutakse seda jaapanipärast riisitoitu ka Grand Hotel Viljandi hommikusöögilauas.

Õigupoolest on seda hotelli restorani peakoka Andrus Tulbi sõnutsi tehtud juba paar kuud. Roa omaksvõtmise kohta märkis ta, et osa inimesi teab ja armastab sushit, aga mõni ei taha ega oskagi seda süüa. «Nuga ja kahvlit pole sushi puhul mõtet kasutada. Süüa tuleks õigesti, sest selles on oma võlu,» lausus ta.

Harmoonia ja Grand Hotel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles