Linn lubab öörahu ajaks üritusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnajuhid andsid kolmele üritusele loa, et need võiks jätkuda ka öörahu ajal.
Viljandi linnajuhid andsid kolmele üritusele loa, et need võiks jätkuda ka öörahu ajal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnajuhid leidsid, et veel enne jaanipäeva tuleb linnas kolm sellist üritust, mis on  linna mainele nii tähtsad, et need võiksid kesta ka öörahu ajal.


Eelmisel nädalal volikogu antud erilubade rakendamise süsteemi saab esimesena nautida sel pühapäeval peetav ilutulestikuvõistlus «Tulemuusika». Et publik saaks vaatemängu nautida õhtupimeduses, võib üritus kesta kella üheni öösel. Ugala tiigi kaldal võistlevad omavahel kolm pürotehnikute võistkonda ning esinevad Eesti muusikud.

12. juunil avab osaühing Vikmar Ehitus järve ääres Flirdi kohviku ning selle avapidu võib linnajuhtide loal kesta kella kaheni. Linnavalitsuse kinnitusel on selleks ümbruskonnas elavate inimeste kirjalik nõusolek.

Kella kaheni öösel kestab ka järve ääres peetav jaanipidu.

Avaliku korra seaduse kohaselt peavad kõik väliüritused Viljandis lõppema suvisel ajal kella 24-ks ja talvel kella 23-ks. Eelmisel kolmapäeval andis volikogu linnavalitsusele erilubade väljastamise õiguse. Sellise loa saajal on õigus jätkata üritust ka pärast öörahu saabumist. Korraldaja peab seejuures täitma kõiki turvalisuse nõudeid ning üritus peab olema tähtis linna mainele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles