Siiras ja tagasihoidlik pettur lahkus parteist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kukk, kes pidi eile e-hääletamise võltsimise pärast erakonnast välja astuma, lõpetas iroonilisel kombel vaid mõni tund hiljem Mainori kõrgkoolis info- ja kommunikatsioonitehnoloogia eriala. Pilt on tehtud 2009. aastal.
Ott Kukk, kes pidi eile e-hääletamise võltsimise pärast erakonnast välja astuma, lõpetas iroonilisel kombel vaid mõni tund hiljem Mainori kõrgkoolis info- ja kommunikatsioonitehnoloogia eriala. Pilt on tehtud 2009. aastal. Foto: Peeter Kümmel

Eile, samal ajal kui Reformierakonna erikomisjon arutas Tallinnas valskust, mida Ott Kukk  e-hääletusel oli teinud, võttis partei Viljandimaa arendusjuhina töötanud noormees Vanemuises vastu ettevõtluskõrgkool Mainori info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) haldamise ja administreerimise eriala lõputunnistuse.

Kohusetundlik, abivalmis, tagasihoidlik, vaikne, tore, sümpaatne, asjalik, siiras, aval, viisakas ja lahke — nende sõnadega iseloomustavad Ott Kukke Viljandimaa reformierakondlased, kellega «Sakala» rääkis. Ometi ei jäänud tal eile hommikul üle muud kui kirjutada parteist lahkumise avaldus.

«Lahkun enda vabatahtlikul soovil, seoses minupoolse erakonna maine kahjustamisega,» teatas ta ajakirjandusväljaannetele. Päev varem oli Kukk omaks võtnud, et võltsis Reformierakonna sisevalimistel maakonna osalusprotsendi suurendamiseks parteikaaslaste hääli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles