Loodetud edu saavutavad eripärased turismitalud

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valma 30 takistusrajaga seikluspark algab vaatetorni keskelt ja kulgeb neljakorruselise maja kõrgusel asuvatel tehismastidest platvormidel.
Valma 30 takistusrajaga seikluspark algab vaatetorni keskelt ja kulgeb neljakorruselise maja kõrgusel asuvatel tehismastidest platvormidel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suvi pakub lastelaagrite ja suvepäevade korraldamisega tegelevatele turismitalude pidajatele rohket tööd. Kõige kindlamalt võivad end tunda need, kes pakuvad peale magamisaseme põnevat toimetamist või midagi eripärast.

«Lihtsalt magama tänapäeval turismitallu tavaliselt enam ei tulda. Tegevust on vaja anda,» kinnitab Valma puhkeküla omanik Kalle Kütt. Sama meelt on Viljandi turismiinfokeskuse infokonsultant Angela Aru, kelle arvates on tähtis teistest eristuda terve Eesti kontekstis. Häid näiteid tuues tõstab ta teiste seast esile Paistu valla Männiku metsatalu ja Navesti-äärse ravimtaimi propageeriva Energia talu.

Jooga ja vegetaarlased

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles