Heitjad näitasid head taset

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaja tippmargi teinud odaviskaja Risto Mätas kindlustas endale koha 22. ja 23. juunil Dublinis peetavatel Euroopa võistkondlikel karikavõistlustel.
Hooaja tippmargi teinud odaviskaja Risto Mätas kindlustas endale koha 22. ja 23. juunil Dublinis peetavatel Euroopa võistkondlikel karikavõistlustel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Heitjate seeriavõistlusel Tallinnas püstitas Kati Ojaloo maakonna vasaraheite- ja Kristo Galeta isikliku kuulitõukerekordi.

Kõige paremini läks aga odaviskajal Risto Mätasel: tema kindlustas hooaja tippmargiga 80.90 endale koha Iirimaal peetavatel Euroopa võistkondlikel karikavõistlustel.

Mätas tunnistas, et ei osanud enne võistlust niisugust edu oodata. «Eesmärk oli visata vähemalt 78.30, et tagada koht karikavõistlustel. Treeningvisked ulatusid aga 77-78 meetri kanti ja see näitas, et võib tulla hea tulemus,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles