Kes tegi? Ise tegi!

, endine riigikogu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Tamme
Ants Tamme Foto: Erakogu

VÕIB-OLLA ON TEGU haritumate inimeste ringkonnis Rooma riigi aegadest hästi tuntud õigusejumalanna Themise enda jumeka sekkumisega meie riigi ellu, et lausa kohe pärast seda, kui valitsev Reformierakond laskis paljude Eesti linnade avaliku ruumi täis panna oma järjekordse «Eestimaa uhkuse» värviplakateid, hakkas lausa uksest ja aknaist avalikkuse ette voolama teateid järjekordse skandaali kohta selles parteis.

Vahemärkusena olgu öeldud, et minu arvates ei ärgita eelnimetatud reklaamikampaania kodanikkonda uhkust tundma mitte oma riigi ja rahva, vaid just kauaaegse ülitarga ja ilmeksimatu juhtija Reformierakonna ning eriti füürer Andruse kõigeväelisuse üle. Aga see selleks.

PAISTAB, ET oravapartei on nii kaua tuulutamata püsinud, et selle haruorganidki on tuntavalt kopitama läinud. Sedapuhku pole aga tegu teps mitte üksikjuhtumiga, kus keegi on parteikassat hämara ämmarahaga täitnud, vaid suisa partei juhatuse valimise petuskeemiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles