Mulgi mess toob kokku peaaegu sada ettevõtet

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba 1992. aastast on Mulgi messi tõmbenumber olnud autod. Peenkaubast huvitujad peavad siirduma Vabaduse platsilt vanalinna tänavatele.
Juba 1992. aastast on Mulgi messi tõmbenumber olnud autod. Peenkaubast huvitujad peavad siirduma Vabaduse platsilt vanalinna tänavatele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi hansaööde ühe osana peetakse nädalavahetusel taas Mulgi mess. Korraldaja sõnul pole sellel üritusel juba mitu aastat osalenud nii palju ettevõtteid kui tänavu. Kohale on oodata ligi sadat firmat.

Tõnu Kaasiku jutu järgi on end messile registreerinud 93 ettevõtet, kuid huvilisi olevat rohkemgi. Seega pole korraldaja arvates üllatus, kui nädalavahetuseks on tulijate arv tõusnud sajani.

Hansaööde ajal peetakse Viljandis nii Mulgi messi kui hansalaata ning mõlemad on kesklinnas vabas õhus. Tõnu Kaasik, kust jookseb nendevaheline piir ning millise ala hõivab mess?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles