Rahateenimine kuulub õpilaste suveplaanidesse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna kool oli eile lõunaks õpilastest tühi, sinna olid jäänud vaid üheksandikud, kes ootasid veel lisa näpunäiteid, et arginädala lõpus edukalt teine põhikooli lõpueksam sooritada. Kuigi kolmas teadmisteproov on alles juuni keskpaigas, teadsid (vasakult) Mikael Hytönen, Ott Valli ja Robert Putnik sellegipoolest, millised tegemised neid suvel ootavad.
Kesklinna kool oli eile lõunaks õpilastest tühi, sinna olid jäänud vaid üheksandikud, kes ootasid veel lisa näpunäiteid, et arginädala lõpus edukalt teine põhikooli lõpueksam sooritada. Kuigi kolmas teadmisteproov on alles juuni keskpaigas, teadsid (vasakult) Mikael Hytönen, Ott Valli ja Robert Putnik sellegipoolest, millised tegemised neid suvel ootavad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile lõunaks olid Viljandi põhikoolid tühjad ning iga samm kajas hoonete vaikuses vastu. Fuajeedes asjatas vaid mõni õpetaja ja haridustemplite ees passis põhikoolilõpetajaid, kes olid konsultatsioonist tulemas või sinna minemas.

Eelmise nädala viimastel ja selle nädala esimestel päevadel sai enamikul õpilastel kooliaasta läbi ja algas suvevaheaeg.

«Meil ei ole vaheaeg veel alanud. Oleme üheksandikud. Matemaatikaeksam tuleb reedel,» ütles Ott Valli, kes ootas koos sõprade Mikael Hytöneni ja Robert Potnikuga kesklinna kooli ees  konsultatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles