Mängud lõpevad lauldes

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peo korraldajad Tonio Tamra ja Indrek Sammul täpsustasid viimaseid detaile lauluväljaku trepiastmetele püstitatud kokkuhoidmise majakese ees, kus seab end täna sisse orkester.
Peo korraldajad Tonio Tamra ja Indrek Sammul täpsustasid viimaseid detaile lauluväljaku trepiastmetele püstitatud kokkuhoidmise majakese ees, kus seab end täna sisse orkester. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üheksandad Sakala mängud lõpevad täna Viljandi lauluväljakul maakonna laulupeoga, millele on oodata ligi paari tuhandet lauljat. Peole minnakse ühises rongkäigus, mis algab kell 15.30 Raekoja pargist ning on omamoodi sissejuhatus üldlaulu- ja tantsupeole. Seal tuuakse rahva ette omavalitsuste uued sildid ja suur Mulgi kaabu, mis esindab Viljandimaad ka Tallinna peo rongkäigus.


Lauluväljakul astuvad üles eri kooriliigid, puhkpilli- ning noorte kitarriorkester ning


seal kõlab omamoodi peaproovina üldlaulupeo repertuaar. Esimesest korda suure publiku ees esinevasse kitarriorkestrisse kuulub poolsada mängijat Olustverest, Suure-Jaanist, Tarvastust ja Viljandist.



Loe lähemalt laupäevasest «Sakalast»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles