Teletalendi-konkursi võitis Viljandi neiu Silja

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Seidla.
Silja Seidla. Foto: TV3

TV3 saatesarja «teler.TV» talendikonkursi finaalis sai võidu Viljandimaalt pärit 17-aastane Silja Seidla, keda alates juunist näeb sarja kaassaatejuhina Kristjan Kasearu, Eda Ines Etti, Tanja Mihhailova, Rolf Roosalu ja Heti Tulve kõrval.


Sadade soovijate seast viimase kümne hulka ja sealt edasi finaalivõiduni jõudnud Silja on pärit Viiratsi vallast, kus tema vanemad peavad Kõrgemäe turismitalu. Silja hobiks on kokkamine ja kunagi tahaks ta välja anda oma kokaraamatu ning juhtida kokasaadet. Samuti loodab Silja, et tulevikus saab ta proovida ka stjuardessitööd.

«Teletalent 2009» võitja Siljaga saab tutvuda teler.tv-s otseaadressil teler.tv/kasutaja/silja

Märtsis alanud konkursil said osaleda 17-25-aastased noored. Ligi kolmesaja soovija seast valis «teler.TV» finaali kümme erilisemat, kelle seas oli muuhulgas Tallinna Ülikoolis arabistikat õppiv tudeng, vaimuka õpilasprojekti raames leiutatud Sõbrakinda idee looja, juuratudengist endine Andrus Ansipi töövari, uudisteankur Sven Soiveri töövari ja mitmeid teisi huvitavaid uusi tegijaid.

Teletalendi finaali näeb saates «teler.TV» eeloleval pühapäeval kell 13.25.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles