Lasterikkad pered soovivad tasuta lasteaeda ja huvikooli

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huviharidus on üks teemadest, mis suure tõenäosusega kujuneb valimiste eel üheks hariduse põhiteemaks. Pilt on illustratiivne.
Huviharidus on üks teemadest, mis suure tõenäosusega kujuneb valimiste eel üheks hariduse põhiteemaks. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lasterikaste perede ühendus esitas linnavalitsusele ettepaneku, et kõik Viljandi lasterikkad pered võiksid saada tasuta eelkooli- ja huviharidust, kuid linn toetab iga juhtumi eraldi arutamist.

Mittetulundusühingu Viljandimaa Lasterikaste Perede Ühendus liikme Ingrid Sindi sõnul soovib ühendus, et linn tasuks õppemaksu nelja ja enama lapsega perel.

«Kui praegu vabastatakse õppemaksust need pered, kus kolm või enam last käivad linna hallatavas huvikoolis, siis meie soovime, et linn kompenseeriks õppemaksu ka sel juhul, kui perest käib huvikoolis ainult üks laps,» selgitas ta. «Ühtlasi soovime, et lapsed saaksid tasuta käia ka neis huvikoolides, mis linnale ei kuulu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles