Koolipere lõpetas esimese aasta koos rannas mängides

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure punase palli tagaajamine ehk pushball’i mängimine tekitas iseäranis palju lõbu nii nende gümnasistide seas, kes veeresid üle palli maha, kui nende seas, kellest pall üle veeres.
Suure punase palli tagaajamine ehk pushball’i mängimine tekitas iseäranis palju lõbu nii nende gümnasistide seas, kes veeresid üle palli maha, kui nende seas, kellest pall üle veeres. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile hommikul kogunesid Viljandi gümnasistid oma valmiva õppehoone juurde, et suunduda sealt rongkäiguga alla järve äärde ja pidada viimase koolipäeva puhul maha rannamängud.

Rongkäik oli kirju: noored olid riietunud roosadesse, rohelistesse, valgetesse, sinistesse ja oranžidesse särkidesse.

Saksa keele õpetaja Marika Kangro sõnutsi oli rannamängudeks igast klassist moodustatud hõim, kes pidi ühte värvitooni kasutama ning oma lippu lehvitama ja tunnuslause välja mõtlema. «Moro joob, moro sööb, moro vingelt palli lööb,» ütles ta olevat oma hõimu, XI reaalklassi tunnuslauseks. Koos olid nad ka valged särgid potti pistnud ja need pruunikaks värvinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles