Rannas laulab ja keerutab plaate house-muusika legend

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duane Harden
Duane Harden Foto: Hype The Fank

Laupäeval, 8. juunil korraldab üritustesari «Hype The Funk» Viljandi rannas peo, mille peaesineja on klubihümnide legend Duane Harden New Yorgist.

Duane Harden on paljude annetega õnnistatud mees – silmapaistev vokalist, kiidetud laulukirjutaja ja muusikatootja ning eduka plaadifirma omanik.

Harden laulis end tantsumuusikamaailma tippu klubihittidega «U Don’t Know Me» ja «I Got What U Need». Mõlemad lood vallutasid 1990. aastatel tantsutabeleid kogu maailmas. Hardeni poolt lauldud ja kirjutatud ning Armand Van Heldeni poolt produtseeritud lugu «U Don’t Know Me» on aegumatu hitina klubides mängitav tänaseni.

Harden, kelle esimestest läbilöögilugudest on möödas juba 15 aastat, on edukas tänaseni. Tema viimaste aastate ettevõetud muusikaprojektid on saanud heakskiitu nii kriitikute, kui ka klubimuusikasõprade seas.

Lisaks laulmisele on Harden hinnatud laulukirjutaja, olles produtseerinud hulgaliselt tuntuid klubihitte.

Viljandi rannas astub mees lisaks laulmisele üles ka plaadimasinate taga. Seega on siin võimalik näha peamiselt oma Ibiza pidudel üles astuva Hardeni DJ-oskusi.

Lisaks astuvad Viljandi randa ülesseatud kahes telgis üles Eesti omad tantsumuusika gurud: MHKL & K-Sein, Widenski, Vicious Vendetta, Rando Sulg, Moose, Mad.Is, Valtie, Elektrn, Direktor ja Ats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles