Holstre-Polli ootab peresid lustima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ootab Holstre-Polli tervisekeskus kõiki perepäevale.
Laupäeval ootab Holstre-Polli tervisekeskus kõiki perepäevale. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval ootab Holstre-Polli tervisekeskus kõiki perepäevale.

Sel päeval on võimalik osaleda sportlikes tegevustes, ent saab nautida ka tantsijaid ja kontserte ning kaasa elada rammumeestele. Samuti võib osaleda või omadele pöialt hoida tänavakorvpalliturniiril.

Europe Direct Viljandimaa teabekeskus korraldab perepäeval võistkondliku matkamängu, milles on orienteerumine ühendatud Euroopa-teemalistele küsimustele vastamisega. Mäng kestab Holstre-Polli spordi-ja puhkekeskuses kella 11—16.

Perepäevale on oodatud huvilised kõikjalt Viljandimaalt ning kaugemaltki.

Üles on pandud batuudid ja väikelapsed saavad sõita elektriautodega. Võib laskuda köitega 25 meetri kõrgusest tornist ja turnida kuue meetri kõrgusel ronimisseinal. Kvas on vibulaskmine, laskmine optilisest relvast ja liiklusohutuse simulatsioonid. Avatud on kandle- ja viltimistuba. Tehakse näomaalinguid.

Kell 14.30 algaval kontsertil esinevad Margus Põldsepp, tantsukooli Face õpilased, Paistu tantsulapsed ja kandleansambel.

Teoks saavad ka jõukatsumine, millel selgub Mulgi rammumees, ning tänavakorvpalliturniir.

Kogu päev on osalistele tasuta ning kohapeal on avatud suvekohvik.

Holstre-Polli asub 17 kilomeetri kaugusel Viljandist kaunis Loodi looduspargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles