Linna- ja vallajuhid lähevad mullivanni servale vaidlema

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa omavalitsuste liit valis tõmbekeskuste seminari pidamise kohaks Pärnu Estonia spaahotelli, mis on kõrgelt hinnatud nii kodu- kui välismaise klientuuri seas.
Viljandimaa omavalitsuste liit valis tõmbekeskuste seminari pidamise kohaks Pärnu Estonia spaahotelli, mis on kõrgelt hinnatud nii kodu- kui välismaise klientuuri seas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees (montaaž)

Olgugi et Viljandimaa omavalitsuste liit on sunnitud kohalikke kultuuri- ja spordiüritusi korraldades koonerdama, ei pea vallavanemad, linnapead ja volikogude esimehed paljuks osa nende käsutusse antud maksumaksja rahast viia Pärnu spaahotelli kukrusse.

Paari nädala eest Viljandi järve ääres peetud Sakala mängude tantsupeol jäid pealtvaatajatel paljud platsile moodustatud mustrid nägemata, sest üritust finantseerinud omavalitsuste liit ei pidanud rahanappusele viidates võimalikuks sinna piisava kõrgusega tribüüne rentida.

Samuti ei leitud võimalust tuua peolistele, kellest suurem osa olid lapsed, välikäimlate juurde kätepesu- ja joogivee tsisterni. Samal ajal leidub tegevusi, mille eelarve lubab rahaga märksa vabamalt ümber käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles