Olustverelased panevad oma talendi proovile

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere noortebändi New-Swing kuuluvad Mariell Aren, Sille Tuuling, Kreete Mägi, Lisan Tuuling, Ave Saarva, Keit Uusen ja Tõnn Kukk.
Olustvere noortebändi New-Swing kuuluvad Mariell Aren, Sille Tuuling, Kreete Mägi, Lisan Tuuling, Ave Saarva, Keit Uusen ja Tõnn Kukk. Foto: Erakogu

Pühapäeva õhtul astub Kanal 2 saates «Talendijaht» finaalis üles Olustvere noortebänd New-Swing.

Bändi juhendaja Kalev Saarva rääkis, et New-Swing võitis žürii hinnanguga 16. aprillil eetris olnud «Talendijahi» saate ja see viis neid finaali.


«Meie etteaste pühapäevases saates olevat määratud helitehnilise teostuse keerukuse poolest järjekorras esimeste hulka, võib-olla ka kõige esimeseks etteasteks,» sõnas Saarva.


Kanal 2 avalike suhete juhi Heili Klandorfi sõnul astuvad pühapäeval kell 19.35 algavas maratonsaates vaatajate ette ligi 60 esinejat 24 etteastega.
«Finalistide seas on nii lauljaid, tantsijaid, võitluskunstide harrastajaid, ruubiku kuubiku kokkupanemise meistreid, jõutõmbe maailmameister, showbaarmen ja paljud teised,» loetles Klandorf. «Lisaks üksiküritajatele on esindatud mitu kollektiivi,» lisas ta.
Igast eelvoorusaatest pääses edasi kaks esinejat: üks žürii ja üks rahva lemmik.

Žüriis jagavad hindeid humorist Mart Juur ja lavastaja Ain Mäots, priimabaleriin Kaie Kõrb, lauljatar Ines ning Eesti esikulturist Ott Kiivikas.

Saatejuht on näitleja Indrek Taalmaa.

Tänavune peaauhind on koguni 500 000 krooni. «Talendijahi» eelmise hooaja võitis televaatajate telefonihääletuse tulemusel peastarvutaja Kadi Liis Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles