Linnaosapäev pani paisjärve perve kihama

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna Palavate päevade korraldajad pikkisid varahommikust hilisõhtuni väldanud programmi ridamisi kultuurietteasteid, aga ka meelelahutust.
Paalalinna Palavate päevade korraldajad pikkisid varahommikust hilisõhtuni väldanud programmi ridamisi kultuurietteasteid, aga ka meelelahutust. Foto: Rannar Raba

Esimene Paalalinna linnaosapäev tõi sombusest ilmast hoolimata Paala järve randa sadu inimesi nii vahetust naabrusest kui kaugemalt.

Paalalinna Palavateks päevadeks ristitud minifestival sündis vabatahtliku tööna. Korraldajad pikkisid laupäeva varahommikust hilisõhtuni vältavasse programmi nii nukulavastusi, tantsu kui muusikalisi etteasteid. Lisaks said osavõtjad proovida kätt õnneloosis ning soetada käsitööd.

«Võtsime sihiks teha lõbusa peo, mis tuletaks paalalinlastele meelde, et neil on suur õnn elada sellises toredas linnajaos,» ütles sündmuse üks eestvedaja Malle Allese.

Päeva ühe tipphetkena sulpsas näitlejanna Luule Komissarov koos kolme teise väärika daamiga Paala järve lainetesse ja avas nii sümboolselt suplushooaja. Lisaks omistasid paalalinlased Komissarovile tänavuse Paalalinna Päikese aunimetuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles