Balletistuudio andis ilusa kevadetenduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaja lõpuetendusel oli laval palju balletistuudio lapsi. «Tulipunane lilleke» voogas ja sillerdas.
Hooaja lõpuetendusel oli laval palju balletistuudio lapsi. «Tulipunane lilleke» voogas ja sillerdas. Foto: Silver Tõnisson

Viljandi Jakobsoni kooli balletistuudio «Tulipunase lillekese» esietendusel 18. mail oli Sakala keskus puupüsti rahvast täis ning tantsijaid tänati sooja aplausiga.

Sergei Aksakovi muinasjutul ning Walt Disney stuudio animafilmil «Kaunitar ja koletis» põhineva loo tõid stuudio 23. hooaja krooniks lavale Marit Neering ja Katrin Hommik. Ühevaatuselises balletis astusid lavale 115 stuudio tantsijat, kes kehastusid merelaineteks, näkkideks, metshaldjateks, toidunõudeks, lindudeks ja veel paljudeks tegelasteks.

Lillena astusid publiku ette ka stuudio noorimad liikmed Kirli Suve juhendamisel. Romantilise loo põhiliini kandjat kaupmehe tütart kehastas Kati-Kristella Kivisild, nimitegelase osas astus lavale Anett Arusalu. Kandev roll oli antud ka kaupmehe tütarde lapsehoidjale, keda kehastas Kadi Mitt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles