Sakala mänge juhivad Suure-Jaani ja Halliste

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval võisteldi Sakala mängudel köieveos.
Laupäeval võisteldi Sakala mängudel köieveos. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Käimasolevatel Sakala mängude spordivõistlustel on pärast üheksat ala suurtest üle 3000 elanikuga omavalitsustest esikohal Suure-Jaani vald, väikestest on end teistest veidi ette rebinud Halliste.


Üheksa ala kokkuvõttes on Suure-Jaani vallal 218, Karksil vallal on 200 ja Viirtsil 179 punkti.

Väikeste omavalitsuste seas juhib Halliste, kel on 172 punkti. Talle järgnevad Paistu ja Kolga-Jaani vald 154 ja 115 punktiga.

Seni peetud üheksast alast on enim võite kogunud Viljandi linn, kes on mängudel osalejatest suurima elanikkonnaga omavalitus. Viljandi võiskonnad on võitnud vabamaadluse, male, lauatennise ja petanki. Kaks alavõitu teeninud Suure-Jaani vald on võitnud korvpalli- ja kabeturniiri. Üks alavõit on kirjas Tarvastu vallal, kes oli edukaim köieveos, jahilaskmise võitnud Halliste vallal ning kurnimängu võitnud Põltsamaa vallal.

Sakala mängud jätkuvad kolmapäeval kergejõustikuvõistlustega Jakobsoni gümnaasiumi staadionil, meeste ja naiste võrkpallilahinguga spordihoones ja koroonaturniiriga spordihoone fuajees.

Neljapäeval mängitakse linnastaadionil noorte jalgpalliturniiri, kell 17 stardivad staadioni juures ratturid maastikusõidule ning spordihoones jätkuvad võrkpallikohtumised. Sakala mängude viimane ala on mälumäng, mis algab laupäeval kell 10 Viljandi kultuurimajas.

Mängudele on registreerunud 17 omavalitsust. Paremaid autasustatakse laupäeval Viljandi lauluväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles