Politsei hoiatab võimalike kelmide eest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
kolmapäeva ennelõunal ka Viljandi Kolmapäeval teatati politseile, et Viljandi turuplatsil liiguvad ringi kaks tumedanahalist noormeest, kes koguvad kurtide toetamiseks raha.
kolmapäeva ennelõunal ka Viljandi Kolmapäeval teatati politseile, et Viljandi turuplatsil liiguvad ringi kaks tumedanahalist noormeest, kes koguvad kurtide toetamiseks raha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartus ja Viljandis nähti kolmapäeval ringi liikumas kaht tõmmut noormeest, kes tõenäoliselt püüavad inimestelt raha välja petta.

Politseile saabus kõne kodanikult, kes andis teada, et Tartus Küüni tänaval liiguvad ringi kaks tõmmut isikut, kes on väga pealetükkiva käitumisega. Isikud väidavad, et koguvad annetusi kurtide ühingule, kuid on teada, et ühingul sellist aktsiooni käimas ei ole. Teataja sõnul kelmid eesti keelt ei kõnele, kuid annetuste leht, mille abil raha küsitakse, on eestikeelne.

Samasuguse teate sai kolmapäeva ennelõunal ka Viljandi politsei. Teatati, et Viljandi turuplatsil liiguvad ringi kaks tumedanahalist noormeest, kes koguvad kurtide toetamiseks raha.

Varem on sellistest juhtumitest teada antud Võru politseile. 17. mai õhtul liikusid Tamula järve ääres ringi kaks tõmmut noormeest, kes tülitasid inimesi, korjasid allkirju ja küsisid raha.

Politsei paneb inimestele südamele, et nad oleksid ettevaatlikud ega annaks kelmidele kergekäeliselt raha. Politsei palub kõigil, kes kelmidega kokku puutuvad, teatada nendest kohe telefonil 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles