Sihtasutus ootab aasta haridustöötajate leidmiseks kandidaate

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja tahvli ees.
Õpetaja tahvli ees. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sihtasutus Innove koostöös haridus- ja teadusministeeriumiga kutsub üles märkama ja tunnustama silmapaistvaid inimesi, et tutvustada nende panust Eesti hariduses ning tänada neid tehtud töö eest. Tunnustusüritus on kasvanud üleriigiliseks üld- ja kutseharidustöötajate ning tublide õpilaste märkamise ja tänamise sündmuseks.

Kandidaate saab esitada järgmistes kategooriates: aasta lasteaiaõpetaja, klassijuhataja, klassiõpetaja, põhikooliõpetaja, gümnaasiumiõpetaja, kutseõppeasutuse õpetaja, üldhariduse sõber, kutsehariduse sõber, aasta tegu hariduses ja õppeasutuse juht.

Parimate valimisega tõstetakse esile, tunnustatakse ja tutvustatakse üldsusele õpetajaid, haridusasutuste juhte ja teisi haridustöötajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on tunduvalt aidanud kaasa noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks ning positiivselt mõjutanud haridusasutuse, piirkonna või riigi elu.

Kandidaate saab esitada 1. juunini aadressil innove.ee/tunnustamine2013.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles