Murupügamine tuleb endale mõnusaks muuta

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Stokkeri tööriistakeskuse müügimees Jaanus Siim soovitab väikestel niidukitel esimese õlivahetuse teha 5—8 töötunni järel ning hiljem kord hooaja jooksul sügisel või kevadel.
Viljandi Stokkeri tööriistakeskuse müügimees Jaanus Siim soovitab väikestel niidukitel esimese õlivahetuse teha 5—8 töötunni järel ning hiljem kord hooaja jooksul sügisel või kevadel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kevad edeneb suure kiirusega ja muru näib kasvavat lausa mühinal. Kui aga selgub, et pikalt talvekorteris seisnud niiduk on oma aja ära elanud, või tuleb tahtmine midagi moodsamat ja võimsamat soetada, seistakse päris suure valiku ees.

«Tingimused on inimestel hästi erinevad. Ühtedel on kvaliteetne linnamuru, teised üritavad karjamaast muru teha. Seadmed peakski selle järgi valima,» ütles Viljandi lähedal asuva Nurme tehnikakaupluse juhataja Meelis Lond.

Samuti on niidukit soetades tarvis läbi mõelda, mida soovitakse teha rohuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles