Spordipidu tõi korraga kokku tipud ja harrastajad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala mängude kergejõustikuvõistlus tõi staadionile nii Eesti koondislasi kui eri tasemel harrastajaid. Pilt on tehtud veteranide M-50 klassi 100 meetri jooksu stardis. Selle võitis Suure-Jaani valla mees Margus Mikkor (vasakult neljas).
Sakala mängude kergejõustikuvõistlus tõi staadionile nii Eesti koondislasi kui eri tasemel harrastajaid. Pilt on tehtud veteranide M-50 klassi 100 meetri jooksu stardis. Selle võitis Suure-Jaani valla mees Margus Mikkor (vasakult neljas). Foto: Marko Saarm / Sakala

Reedest pühapäevani Viljandis peetud 11. Sakala mängude 11 spordiala koondtabeli eesotsas troonivad Viljandi linn ja Halliste vald.

Suurte omavalitsuste ehk rohkem kui 3000 elanikuga valdade ja linnade arvestuses järgnesid võitjale Viljandile Pärsti ja Suure-Jaani vald. Kaheksast selles arvestuses kaasateinust olid väljastpoolt maakonda Põltsamaa linn ja vald ning mõlemad võtsid osa ühest spordialast.

Väikestest omavalitsustest, kus elanikke on alla 3000, edestas Halliste vald Võhma ja Tõrva linna. Selles arvestuses osales mängudel üheksa omavalitsust. Peale Tõrva lõi väljastpoolt maakonda kahel alal kaasa teinegi Valgamaa vald, Põdrala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles