Tööinspektor leidis ehitusplatsil mitmeid rikkumisi

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere ametikooli peaõppehoone rekonstrueerimist juhib ehitusettevõte Silindia ning inspektsiooni ettekirjutused on firma sõnul täidetud.
Olustvere ametikooli peaõppehoone rekonstrueerimist juhib ehitusettevõte Silindia ning inspektsiooni ettekirjutused on firma sõnul täidetud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinud nädalal tegi Põhja-Viljandimaa tööinspektor sihtkontrolli Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli peaõppehoone rekonstrueerimisplatsile ning avastas seal mitu rikkumist.

Ametikooli rekonstrueerimistöid kontrollimas käinud Põhja-Viljandimaa ja Jõgevamaa tööinspektor Valentina Soone tuvastas seitse rikkumist.

«Põhiliselt ei vastanud nõuetele ajutised liikumisteed ja vundamendi soojustustöödel ei tagatud ohutusnõudeid,» rääkis Soone. «Näiteks oli seal kaevisesse pääsemiseks ebastabiilne redel, mis ei ulatunud kaevisest välja üle meetri. Osal tellingutel polnud nõuetele vastavaid piirdeid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles