Poja krundiost tõi isale süüdistuste rahe

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sestpeale, kui Kalda puiestee ääres on Rauno Tuula (paremal) eramu ehitus edenenud, on tema ettevõtjast ja linnajuhist isa Tauno Tuula kohta internetikommentaaridesse pikitud kümnete kaupa korruptsioonikahtlusi. Mõlemad mehed kinnitavad, et varem vee-ettevõttele kuulunud krunt jõudis perekonna valdusesse ausal teel.
Sestpeale, kui Kalda puiestee ääres on Rauno Tuula (paremal) eramu ehitus edenenud, on tema ettevõtjast ja linnajuhist isa Tauno Tuula kohta internetikommentaaridesse pikitud kümnete kaupa korruptsioonikahtlusi. Mõlemad mehed kinnitavad, et varem vee-ettevõttele kuulunud krunt jõudis perekonna valdusesse ausal teel. Foto: Elmo Riig / montaaž

Viljandi veefirma nõukokku ja linnavalitsusse kuuluv ettevõtja Tauno Tuula lükkab tagasi väiteid, justkui oleks ta mullu korruptiivseid võtteid kasutades oma poja tarvis magusa elamukrundi soetanud.

Linnale kuuluv aktsiaselts Viljandi Veevärk pani üle-eelmise aasta lõpul kinnisvarafirma Arco Vara vahendusel müüki neli kinnistut, millel olid seni asunud ühisveevärgi reservpumplad. Neist kõige kiiremini läks 51 000 euroga kaubaks Kösti järve pervel, aadressil Kalda puiestee 47 asuv lopsaka haljastusega maatükk.

Mullu 26. septembril kinnitas linnavolikogu kinnistu uue detailplaneeringu, mis määras varem tootmismaana arvel olnud koha uueks sihtotstarbeks väikeelamumaa. Otsuse kohaselt võib sinna rajada kaks elumaja abihoonetega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles