Üle aia lennanud jalgpall tabas lapsevankrit

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui jalgpallurid reedel ja esmaspäeval staadionil treenisid, oli üks värav laste mänguväljakust 20-30 meetri kaugusel. Seetõttu lendasid mõned kõvema hoobi saanud pallid üle aia ning maandusid mänguväljaku ääres.
Kui jalgpallurid reedel ja esmaspäeval staadionil treenisid, oli üks värav laste mänguväljakust 20-30 meetri kaugusel. Seetõttu lendasid mõned kõvema hoobi saanud pallid üle aia ning maandusid mänguväljaku ääres. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üle Viljandi staadioni aia lendab suure hooga jalgpall, maandub otse laste mänguväljakul seisvasse kärru, millest isa on lapse paari sekundi eest välja tõstnud, ja põrkab sealt liivale.

Selline intsident juhtus järveäärsel mänguväljakul esmaspäeval kell 19.20. Noor pere oli lapsi täis mänguplatsile jõudnud paar minutit varem. Hiljuti käima õppinud laps seisis käru kõrval ja hoidis sellest kinni. Pallihoop võttis ta pisut tudisema, kuid ta jäi püsti.

Palle lendas ka varem

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles