Juuksur sai esimeseks pääsukeseks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värskelt Pärnumaa kutsehariduskeskuses juuksuri eriala lõpetanud Kerli Voodla avas aprillis Abja-Paluojal juuksurisalongi. Ta on leidnud juba hulga kliente ning selles võib osalt tänada Abja kaugtöökeskust, kes suunas Voodla kodudes juuksuritööd praktiseerima juba õpingute ajal.
Värskelt Pärnumaa kutsehariduskeskuses juuksuri eriala lõpetanud Kerli Voodla avas aprillis Abja-Paluojal juuksurisalongi. Ta on leidnud juba hulga kliente ning selles võib osalt tänada Abja kaugtöökeskust, kes suunas Voodla kodudes juuksuritööd praktiseerima juba õpingute ajal. Foto: Marko Saarm / Sakala

Abja-Paluojal töötab esimesi nädalaid juuksur Kerli Voodla, keda Abja kaugtöökeskus nimetab oma esimeseks pääsukeseks.

Marju Mäger, kes on mittetulundusühingu Abja kaugtöökeskus eesotsas, selgitas, et Kerli oli esimene, kelle nad jalule aitasid. «Ta läbis siin ühe võimsa müügikoolituse ja siis proovis telefonimüüki, aga see ei sobinud talle. Istusime seejärel maha ja mõtlesime, mis edasi saab,» rääkis Mäger.

Voodlale meeldis iluvaldkond ja kuna Abjas oli juuksurinišš üsna tühi, asus ta Pärnu kutsehariduskeskuses juuksuriks õppima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles