Kolm klubi tõmbavad pidutsejaid kesklinna

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Qclub on võtnud suuna üle 25 aasta vanusele publikule ning selliseid pidusid, mille sissepääs algab 16. eluaastast, enam ei tehta. Pildil on klubi baaridaamid Diana Mogiš ja Merilyn Enders.
Qclub on võtnud suuna üle 25 aasta vanusele publikule ning selliseid pidusid, mille sissepääs algab 16. eluaastast, enam ei tehta. Pildil on klubi baaridaamid Diana Mogiš ja Merilyn Enders. Foto: Marko Saarm / Sakala

Reede ja laupäeva südaööl on Viljandi kesklinnas rahutu. Rahvast sagib Tartu tänaval Qclubi ees ning hõivatud on Lossi tänava kõnnitee Cheersi ja Rubiini juures.

Öösiti võib inimesi olla küll vähe, aga sellegipoolest suudavad nad tekitada rohkem detsibelle  kui päeviti liikujad.

«Alkoholi tarvitanud inimesed kipuvad ju kõvema häälega rääkima,» nentis Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel ning lisas, et teinekord on väljakutse põhjus ka see, et klubid lasevad liiga kõva muusikat ja inimesed ei saa ümberringi magada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles