Emad ajavad kärud liikvele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänase rahvusvahelise kehalise aktiivsuse päeva puhul oodatakse vanemaid lapsekärudega startima Päikesekillu perekeskuse juurest ringkäigule mööda Viljandit.

Ürituse eestvedaja Laura Randoja sõnul on ringkäiku tahetud korraldada varemgi, kuid homsest paremat võimalust ilmselt ei tule. Kuigi üleskutses on öeldud, et plaanis on tõsta emmede toonust ning lasta lastel nautida õues viibimist, võivad kohale tulla ka isad. «Isadega on raskem. Nad on ilmselt tööl. Aga kui nad tulevad, siis ära neid ei aeta,» ütles Randoja.

Päeva alustatakse soojendusega ning siis asutakse kolonnis mööda kõnniteid liikuma. Eestvedaja sõnul ootab ees võrdlemisi pikk ringkäik, võib olla isegi üle viie kilomeetri. «Tempo võiks ikka sees olla,» lausus ta ja täpsustas, et jalutajad üritavad eemale hoida igasugustest ahvatlustest, näiteks mänguväljakutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles