Viljandi sai miljon eurot abiraha

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat tagasi jäi Reinu tee ja Riia maantee vahelise tee ehitus seisma. Nüüd sai linn euroabi, et ühendustee aasta lõpuks valmis teha.
Neli aastat tagasi jäi Reinu tee ja Riia maantee vahelise tee ehitus seisma. Nüüd sai linn euroabi, et ühendustee aasta lõpuks valmis teha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi saab miljon eurot abiraha, et ehitada Männimäe tööstuspargile taristu, kuid kolme aasta pärast peab tööstuspargis olema nii palju töötajaid, et riik saaks sotsiaalmaksudest miljon eurot.

Silmaga nähtavalt ehitatakse selle aasta jooksul valmis tee Riia maantee ja Reinu tee vahele. Lisaks pannakse kohale kütte- ja veetorustik ning elektriliinid. Kogu töö läheb maksma 1,2 miljonit eurot.

Kui ehitus valmib, saab hiljuti Reinu tee äärde uue tehase tarvis krundi ostnud osaühing Cleveron juurdepääsu oma territooriumile ning ka osaühingu Trafox Eesti logistika muutub paremaks. Juurdepääsutee rajatakse veel mitmele krundile, mille Viljandi linn kavatseb maha müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles