Männimäelased võivad saada lugemistoa ja koduteeninduse

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunist raamatukogu Männimäe osakonnast teavikuid laenata enam ei saa. Augusti lõpuks peab asutus olema praegusest hoonest lahkunud.
Juunist raamatukogu Männimäe osakonnast teavikuid laenata enam ei saa. Augusti lõpuks peab asutus olema praegusest hoonest lahkunud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui linnavalitsus Männimäe lugemistoale sobivaid ruume ei leia, tahab raamatukogu hakata lugejaid nende kodus teenindama. Abilinnapea sõnul ei mõjuta teenust see, kas lugemiskoht piirkonda jääb või ei.

Viljandi linnaraamatukogu Männimäe osakonna kinnipanemisest on räägitud juba tükk aega. Männimäe tee 26 maja, kus lisaks raamatukogule tegutsevad Viljandi täiskasvanute gümnaasium, spordikooli vibuspordi osakond ja kunstikool, peab olema tühjaks kolitud 31. augustiks.

Linnavalitsuse sõnutsi 1. juunist Männimäe osakonnast raamatuid enam välja ei anta. Teisi teenuseid pakutakse kolimiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles