Alges Maasikmets krooniti taas võitjaks

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval 13. korda sõidetud Mulgi rattamaratoni võitis Alges Maasikmets.
Pühapäeval 13. korda sõidetud Mulgi rattamaratoni võitis Alges Maasikmets. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval 13. korda sõidetud Mulgi rattamaratoni võitis Alges Maasikmets, kes edestas lõpuspurdiga endast peaaegu kaks korda nooremat, profileeri kuuluvat Gert Jõeäärt.

Maasikmets arvas, et see oli õnn, mis teda esikohale aitas. Konkurendid olid aga veendunud, et talle tagasid võidu jõud, oskused ja kavalus. Enam kui paarkümmend aastat Eesti maastikuratturite paremikku kuulunud Maasikmets pani oma paremuse maksma järveäärsel rannaliival, kus temast kogukam Jõeäär hätta jäi.

Juba poolel võistlusmaal sai selgeks, et kui rattureid ei taba just suur ebaõnn, jääb tänavuse Mulgi maratoni võidu saatus 44-aastase Alges Maasikmetsa ja tänavu esimest aastat Cofidise profimeeskonda kuuluva 26-aastase Gert Jõeääre selgitada. Nad olid koos alates sõidu 35. kilomeetrist. «Tuul oli sedavõrd tugev, et polnud mõtet eest ära sõitmist üritada,» nentis Jõeäär finišis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles