Kilpkonna trahter tegutseb pereärina

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kui rahvast on palju, ei ole mahti auastet vaadata. Trahteri omanik Kristo Putnik tõttab tellijatele toitu viima.
Kui rahvast on palju, ei ole mahti auastet vaadata. Trahteri omanik Kristo Putnik tõttab tellijatele toitu viima. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinud nädala lõpul avas Abja-Palu­ojal uksed söögikoht, mis kannab Kilpkonna trahteri nime.

See on pereäri, mida juhib Mulgimaalt pärit ja Olustveres kokaks õppinud Kristo Putnik. Elu, täpsemalt abielu on ta viinud Saaremaale, kus ta tegi endale nime restorani La Perla peakokana ja on praegu sõpradega kahasse asutanud restorani Lavendel.

Nüüd sai ka noorem vend Karl Putnik Olustverest kokapaberid ja kui jäi tühjaks varem Rohelise Konna nime kandnud söögikoht, tundus sobiv võimalus kodukandiski midagi ette võtta.

Märksõnad

Tagasi üles