Käsipallurid jätkavad võitlust pronksmedali pärast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond pidi pühapäeval tunnistama HC Kehra / Daisy paremust.
Viljandi käsipallimeeskond pidi pühapäeval tunnistama HC Kehra / Daisy paremust. Foto: Roger Ote

Pühapäeval Viljandi spordihoones aset leidnud käsipallimeistrivõistluste poolfinaalis tiitlikaitsjale HC Kehra / Daisyle kõva lahingu andnud Viljandi meeskond pidi lõpuks tõdema kehralaste üheväravalist paremust, mis tähendas lüüasaamist kogu poolfinaalseerias.

Pärast reedel Kehras saadud 33:18 kaotusega lõppenud mängu alustasid viljandlased  pühapäeval poolfinaalseria neljandat kohtumist enesekindlalt ja võitsid avapoolaja 14:9. Kahjuks ei suutnud kodumeeskond nimeka vastasega teisel poolajal sammu pidada ning lõpuvileks tuli meeskonnal tunnistada 20:21 HC Kehra / Daisy paremust.

Viljandi meeskond jätkab nüüd Eesti meistrivõistlustel võitlust pronksi pärast, vastaseks HC Viimsi / Tööriistamarket. Kahe mänguvõiduni kestev medalilahing algab reedel, 10. mail kell 19 Viljandi spordihoones. Teist korda on konkurendid väljakul 12. mail Viimsis ning vajaduse korral mängitakse otsustav kohtumine 14. mail taas Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles