«Mida te meiesuguste hulludega kavatsete teha?»

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulev Valner kuulub vaieldamatult Eesti tuntumate ajakirjanike sekka. Viimased paar kuud on ta olnud regionaalminister Siim Kiisleri hääletoru.
Sulev Valner kuulub vaieldamatult Eesti tuntumate ajakirjanike sekka. Viimased paar kuud on ta olnud regionaalminister Siim Kiisleri hääletoru. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Mida te meiesuguste hulludega kavatsete teha?» küsis teisipäeval Paistu rahvamajas peetud arutelul Karksi vallavolikogu esimees Leo Liiber tõmbekeskustepõhise haldusreformi projektijuhilt Sulev Valnerilt.

Regionaalministri büroos ettevalmistatav poolvabatahtlik reform põhineb tõmbekeskustel, mille külge ümbruskonna vallad inimeste loomulikku igapäevast liikumist arvesse võttes peaks pärast 2017. aasta valimisi haagitama. Kui idee teoks saab, on lõunaviljandimaalased raske dilemma ees: kumb siis ikkagi on kõvem keskus, kas Abja-Paluoja või Karksi-Nuia?

Et kangetel mulkidel pole lootustki selles osas isekeskis kokkuleppele jõuda, nõudis Liiber ministri esindajalt imenippi, mis aitaks otsuse valutult langetada. «Andke meile hea nõu ja lõpetage taplus ära!» pöördus ta külalise poole, püüdmata küsimuses leiduvat irooniat varjata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles