Heliplaadi tegemine läks maksma pool autot

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metal-muusikat tegev Emerald on välja andnud kaks heliplaati ja käinud Euroopa tuuril. Fotol on Emeraldi liikmed (vasakult) Levo Jõgiaas, Rauno Vaher, Henri Kilk, Kaido Kadaja ja Ott Jõgiaas.
Metal-muusikat tegev Emerald on välja andnud kaks heliplaati ja käinud Euroopa tuuril. Fotol on Emeraldi liikmed (vasakult) Levo Jõgiaas, Rauno Vaher, Henri Kilk, Kaido Kadaja ja Ott Jõgiaas. Foto: Siim Teder

Viljandi metal-punt Emerald küsis Kanada lauljalt Jon Howardilt hääle ja saatis selle koos oma muusikamaterjaliga Rootsi, et sealses stuudios valmiks täispikk heliplaat «Kharon».

Levo Jõgiaas, kes mängib Emeraldis kitarri ja laulab refrääniosi, rääkis, et Jon Howard on Emeraldi ühe lemmikbändi Threat Signal solist. Jõgiaas kirjutas talle koostöö tegemiseks. Õigupoolest kirjutas Jõgiaas ka teiste bändide solistidele, kellega siinne punt soovis koostööd teha, aga Howard oli see, kes kohe nõustus.

Esimene täispikk album

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles