Viljandimaa sport 1.—5. maini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roger Ote

KOLMAPÄEV, 1. mai

Jooks. Kell 12 algab Viljandi linnastaadioni kõrvalt parklast 84. jooks ümber Viljandi järve. Kell 10.40 algavad staadionil 5—12-aastastele mõeldud lastejooksud.

Ammulaskmine. Kell 14 algavad Külmhallikal Viljandimaa ammulaskmise meistrivõistlused. Juhendiga saab tutvuda siin.

Käsipall. Kell 15 on Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistluste poolfinaalseerias teist korda vastamisi Viljandi HC ja HC Kehra / Daisy.

LAUPÄEV, 4. mai

Kergejõustik. Kell 12 algab Tarvastu gümnaasiumi staadionil Viljandimaa veteranide heidete mitmevõistlus.

Jalgrattasport. Kell 12 algavad Viljandi linnatänavatel Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistlused. Võistluskeskus ning stardi- ja finišipaik asuvad linnastaadioni ees Ranna puiesteel. Võistluse ajakava leiab siit.

Jalgpall. Viljandi staadionile on kavandatud kaks Eesti noorte meistrivõistluste kohtumist: kell 11 on 2001. aastal sündinute turniiril vastamisi JK Tulevik ja JK Kärdla LM ning kell 12.30 mängivad 2004. aastal sündinute mõõduvõtul Tulevik ja Tartu Tammeka.

PÜHAPÄEV, 5. mai

Lauatennis. Kell 11 algab Võhma gümnaasiumi spordisaalis Võhma karikasarja viies osavõistlus.

Rattamaraton. Kell 12 saab Viljandi linnastaadioni kõrvalt parklast stardi 13. Mulgi rattamaratoni põhidistants, kell 13.20 lähetatakse sealtsamast teele poolmaratonil osalejad. Kell 12.10 algavad Viljandi järve ääres rattamaratoni kavasse kuuluvad lastesõidud. Ajakava leiab siit.

Käsipall. Kell 13 peavad Viljandi HC ja HC Kehra / Daisy Viljandi spordihoones neljanda poolfinaalkohtumise.

Jalgpall. Kell 14 kohtuvad Viljandi linnastaadionil meistrivõistluste teises liigas Tuleviku II ja Rummu Dünamo.

Kell 19.30 on Viljandi staadionil Eesti meistrivõistluste esiliiga mäng, milles JK Tulevik võõrustab Tartu SK 10 meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles