Tulevik aitas korraldada eriolümpia jalgpalliturniiri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eriolümpia Eesti ühendus ja JK Tulevik korraldasid Viljandis erivajadustega inimestele mõeldud jalgpalliturniiri.
Eriolümpia Eesti ühendus ja JK Tulevik korraldasid Viljandis erivajadustega inimestele mõeldud jalgpalliturniiri. Foto: Janica Sepp

Eriolümpia Eesti ühendus ja Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga liiderklubi Viljandi JK Tulevik korraldasid eelmisel nädalal Viljandi kuntsmurustaadionil erivajadustega inimestele mõeldud jalgpalliturniiri.

Tuleviku kodulehe teatel võttis turniirist osa 19 võistkonda. Esindatud olid nii erikoolid, toimetulekukoolid kui ka hooldekodud ja hooldekeskused. Ühtekokku osales üritusel üle 150 sportlase.

«Meil on hea meel, et saime selle turniiri korraldamises abiks olla,» sõnas Tuleviku president Raiko Mutle. Ta lisas, et neil oleks ülimalt hea meel, kui turniir saaks iga-aastaseks traditsiooniks.

Tuleviku panus turniiri edukasse õnnestumisse oli suur. Kohtunikutööd tegid Tuleviku mängumehed ja eestvedajad Janar Õunap, Rain Tölpus ja Raiko Mutle. Viljandlaste organiseeritud oli ka ürituse fotograaf Janica Sepp, kes oli väljakul terve päeva kõike üles võtmas. Samuti oraniseeris klubi osalejatele tasuta lõunasöögi.

Tuleviku kõrval aitas üritust korraldada Viljandi linn, kes andis tasuta kasutamiseks kunstmuruväljaku.

Eriolümpia Eesti ühenduse direktor Siret Kruk tänas meeldiva abi eest ning loodab edaspidi heale koostööle. «Olen väga rahul, et Tulevik meid nii palju aitas, ning loodan siiralt, et koostöö jätkub,» sõnas Kruk pärast üritust.

Tuleviku mängijad on varemgi head teinud. Täpselt viis kuud tagasi võtsid nad oma eelmise eduka hooaja kokku toetajate ja poolehoidjatega Pähklipere lastekodus talguid tehes.

Tuleviku klubi president Raiko Mutle sõnul tõestas päev, et jalgpall on populaarne kõikjal ja kõigi seas. «Osavõtjate tase oli küll väga erinev, kuid kõik tundsid reegleid ja mis kõige tähtsam — oskasid seda mängu nautida,» rääkis Tuleviku klubi juht.

Eriolümpia Eesti ühendus on asutatud selleks, et aidata kaasa Eesti vaimsete ja liitpuuetega inimeste sporditegevuse edendamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles