Džungel võttis Margus Hundi rõõmuga vastu

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt hakkab Ameerika jalgpalli mängima Cincinnati Bengalsi ridades. Cincinnati valis ta teise ringi 21. valikuna.
Margus Hunt hakkab Ameerika jalgpalli mängima Cincinnati Bengalsi ridades. Cincinnati valis ta teise ringi 21. valikuna. Foto: bengals.com

Nüüd on see siis tõeks saanud. NFL-i draft’i 53. valikuna kuulutati välja: «Cincinnati Bengals... Margus Hunt!» Hetk hiljem ilmus teleriekraanile Hunt ise, täies suuruses ja nägu laialt naerul. Võtmas Dallase spordibaaris vastu ema ja õe õnnitlusi ning elukaaslase palavat suudlust.

Päev hiljem tõmbas Hunt juba Cincinnatis selga Bengalsi särgi legendaarse numbriga 99 ning meeskonna fännidel ehk džunglil tuli talle hüüdnimi valida.

Hunt sai Bengalsi otsusest teada just enne seda, kui ta nimi välja hõigati. «Tunne, kui mobiiltelefon helises ja saabus teade, et Bengals on mu valinud, oli super,» kirjeldas ta «Postimehele». «Ootad ja ootad kõnet ja kui see ükskord tuleb, ei oskagi midagi peale hakata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles