Ratturid proovivad maratoni rada

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud raja sõidust võtab seekord osa pea poolsada ratturit.
Avatud raja sõidust võtab seekord osa pea poolsada ratturit. Foto: Marko Suurmägi

Pühapäeva hommikul startis poolsada ratturit XIII Mulgi rattamaratoni avatud raja sõidule ehk matkale.

Tegemist on ühistreeninguga, mille käigus tutvutakse nädala pärast toimuva maratoni trassiga. Et kevad on tänavu hiline, tuleb väntajatel teekonda läbides rinda pista nii muda, vee kui ka lumega.

Seekordne avatud raja sõit on eriti rahvarohke, sest matk on osa uuenduslikust üritusest 1/8/500. Lahtiseletatult tähendab see, et ühe nädala jooksul sõidavad osalejad läbi kõigi kaheksa suvise maratonide rajad ning kokku läbitakse ligi 500 kilomeetrit. 1/8/500 sõitudel osaleb paarkümmend ratturit ning Mulgi maratoni raja sõit on neile järjekorras neljas.

Mulgi rattamaratoni põhisõidule ja poolmaratonile saab registreeruda Samsung Estonian Cupi veebilehel www.estoniancup.ee. Lastesõitudele saab tavapäraselt kirja panna kohapeal.

Kõigi eelduste kohaselt istub Mulgi rattamaratonil sadulasse ligi 2000 inimest. Pika distantsi start antakse Viljandi staadioni kõrval asuvast parklast 5. mail kell 12, poolmaratoni sõitjad alustavad kell 13.20. Lastesõidud algavad kell 12.10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles