Repliik: Haoleegikeel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Piirak
Siim Piirak Foto: Kenno Soo

Mees on süüdanud kaminas tule ja lisab hagu. Jälgides kaunist võbinat, mida see kuum ase talle pakub. Seal kusagil metsade ja järvede taga asuvas hagukülas mõtiskleb ta tundmatuse üle. See on veel ainus, mille ees ta hirmu tunneb. Kuhu on lahkunud tema lähedased, keda ta armastas?

Temas ei tekita hämmeldust see, et Tšehhi suursaadik peab vajalikuks ameeriklastele mainida: Bostoni pommi taga olnud Venemaa autonoomia all ägavad tšetšeenid ja Tšehhi riik pole seotud. Ta ei imesta selle üle, et Bostoni pommiplahvatuse ajal läks Ühendriikide kongressist läbi küberturbe seadus CISPA, mis pidavat võimaldama ettevõtetel inimeste järele nuhkida.

Ta ei ole elus joonud karastusjooke, nii et tal ei tarvitse karta diabeeti. Ta pole kunagi suitsetanud. Ta pole pidanud muretsema ka selle pärast, et allergiarohud saaksid õigel ajal võetud — see polnud tema aja haigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles