Mulgi uudise: Kaits põnevet näputüünäitust

Kristi Ilves
, «Mulgi uudiste» toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mineve nelläbe tetti Pärnu uvve kunsti muuseumin valla Anu Raua näitus «Õnnetähe poole». Sii om välläpanek Anu elutüüst, kos saap nätä vaibakunstnigu tüüsit, mes om kokku korjat palludest muuseumidest ja eräkogudest. Säälsaman saap vaadete kah Mark Soosaare tettu vilmi «Anu Raud — elumustrid». Sii vilm kõnelep Anu elust ja luumisetüüst Mulgimaal Kääriku talun. Välläpanek ei ole täpseld siisama, mes olli ennemb üleven Talna kunstiuunen. Osa vaipu om ärä viitu ja mõni manu kah tuudu. Näitust saap Pärnun vaadete 4. juunini.

Heimtali muuseumin om nüid valla näitus «Elulugudege asja». Vaatemises om vällä pantu Anu Raua lemmikasja Heimtali muuseumi kogudest ja temä ende kodust. Sääl om üleven näputüüsit Kihnust Mulgimaani, kik Anu Raua tüüde ja tegemistege kudagimuudu seot. Nii ei ole küll Anu ende tettu asja, a om andan talle mõttit ja luumiselusti ja sedäviisi temä ende loominguge põimit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles