Viljandi Vanal kalmistul ootab langetamist järgmine sats puid

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal riita laotud puud viiakse Viljandi Vanalt kalmistult lähemal ajal ära, suvel kavatsetakse maha võtta aga juba järgmine ports puid.
Eelmisel aastal riita laotud puud viiakse Viljandi Vanalt kalmistult lähemal ajal ära, suvel kavatsetakse maha võtta aga juba järgmine ports puid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuigi Viljandi Vanal kalmistul võeti alles möödunud aasta lõpul maha tavatult palju puid, jagub seal saetööd ka tänavuseks.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti linnamajanduse spetsialist Toomas Vilberg ütles, et järgmisel nädalal on linnavalitsusel kavas teha Vanal kalmistul ringkäik, et saada puude tervisest ülevaade. Vilbergi selgitust mööda on kalmistu kabeli ja Saksa surnuaia osas hulk puid, mis on ohtlikud ning võetakse tõenäoliselt juba sel aastal maha. Majandusameti spetsialisti hinnangul võib selliseid puid olla paarkümmend.

«Mahavõtmine jääb ilmselt suve peale,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles