Kadettide meister tunnistas vaid ülekaalukaid võite

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlustel kuldmedali võitnud Kirivere kooli õpilane Kuldar Asu (sinises) kavatseb sügisel pärast põhikooli lõppu jätkata õpinguid Vana-Võidus ja treeninguid Viljandis.
Eesti meistrivõistlustel kuldmedali võitnud Kirivere kooli õpilane Kuldar Asu (sinises) kavatseb sügisel pärast põhikooli lõppu jätkata õpinguid Vana-Võidus ja treeninguid Viljandis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kirivere kooli poiss Kuldar Asu tegi nädala eest Eesti kadettide vabamaadluse meistrivõistlustel võimsa etteaste: läbis turniiri nelja matšivõiduga konkurentidele tehnilisi punkte loovutamata.

Türil peetud võistlustel jäi Viljandi spordikooli kasvandike saagiks üks kuld- ja üks hõbemedal, viis pronksmedalit ning võistkondlik teine koht. Kadettide klassi kuuluvad maadlejad sünniaastaga 1996 ja 1997, eriloaga lubati aga kaasa teha kuni kaks aastat hiljem sündinutel.

Viljandi spordikooli õpilaste võistkond koosneski seekord peamiselt alaliidu eriloal osalenud noortest ehk teisisõnu: paljud meie noored olid konkurentidest aasta või paar nooremad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles