Võrkpallurid jagavad laupäeval medaleid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis neli Viljandimaa võrkpallimeistrivõistluste kaalukat kohtumist, mille tulemusena jagatakse medalid nii meeste kui naiste mõõduvõtul.

Kell 12 kohtuvad naiste turniiri kolmandat kohta selgitavas mängus Suure-Jaani ja Pärsti ning kell 13.45 selgitavad meeste turniiri pronksmedalisti Tarvastu ja Pärsti.

Kell 15.30 on spordihoone vanas saalis maakonna naiste meistrivõistluste finaalmängus vastamisi Tarvastu ja Saarepeedi ning kell 17.15 asuvad meistrit selgitama meeskonnad Cheers ja Suure-Jaani.

Viljandimaa 2013. aasta võrkpalli meistrivõistlused algasid mullu novembris, turniiril tegid kaasa kuus meeskonda ja viis naiskonda.

Meeste turniiril tagasid pärast kaheringilist põhiturniiri endale koha poolfinaalis kaks edukamat võistkonda. Ülejäänud neli osalejat pidasid veerandfinaale, milles konkurentsist langesid Veteranid ja Sanok.

Ainsa naiskonnana jäi tänavu play-off’idest eemale Abja/Halliste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles